Located in a ready-made residential area, it is not allowed to renovate the facade, so there are not many flexible solutions for the project. But the design team tried to add value to the customer by drastically renovating the interior space: demolishing part of the floor, rearranging the rooms to suit the location and climate of the area, install glass-covered elevator, increase the connection between inside and outside. meet the needs of the homeowner.
The interior of the building is designed in the Rustic style, the maximum free space is limited. All spaces use natural white oak to increase the rusticity of the space.
The ground floor is completely demolished the separating wall, gathering the living room, kitchen and dining room together, suitable for the living characteristics of the family. Surrounding the house is a green space, extending the view to the lawn. Some locations have large trees for shade.
Family space on the 2nd floor connects vertically with the 3rd floor, where the daughter's piano is located, increasing the relationship between family members.
In short, by drastically changing the available space, with an unfussy interior style, the design team has brought homeowners the highest possible connection, between people and people, between people. people with garden space.
This will be the place where they relax and re-energize in a bustling and dynamic city like Ho Chi Minh City.

2021

Site area: 843,71 m2
Total floor area: 507,75 m2

Project Lead: Nguyen Trong Huan
Designers: Nguyen Thi Lan Anh, Le Anh Huy, Lyna Tran, Nguyen Long An

/

Rated 1 times