The project is an extension process to such existing house blocks erected on two acres of land.
One of the existing blocks is the main housing block of 150 m2, the second one is the open air barbeque house of 25 m2, 20 meters distant each other.
The new buildings are lined between the two existing blocks, completing the usage for the new consequent plan.
Additional buildings are consisted of three blocks which the first one is used as the main living room, the second one is the main entrance hall and the third one is the joint block. The joint block connects all three consequent new blocks to the main old housing of 150 m2.
The third block also accomplishes the function of circulation for both two floors of the main old block with the new buildings.
The joint block also welcomes the tree which was in the field before, circling around the tree while leaving the midspace as an open air hole.

2015

2015

Orkun Indere Design Office Team

/

Rated 18 times