The project is located in the middle of a crowded area of ​​Binh Thanh District, Ho Chi Minh City, surrounded by high-rise projects, an area dense with glass and concrete buildings.
The apartment project includes 7 floors and 2 basements. The ground floor is a reception hall that combines commercial service areas, creating convenience for the apartments above. The floors are arranged with apartments for rent and a few utilities, such as a swimming pool or gym. The top floor is a penthouse apartment for the owner of the building, including master bedrooms and extra bedrooms, garden, entertainment...

The ground floor - the reception hall space is arranged in a large atrium, combined with large glass walls and green trees, creating a comfortable atmosphere, avoiding the envelopment of neighboring buildings. The area is designed as a large living room, a place to relax, chat and read books.

Floor: from the 1st to the 5th floor - the bedrooms are arranged on both sides of the corridor in the middle, they are not adjacent to the boss but are optimally arranged, with consideration of area and ventilation. Ensuring that each room has optimal air circulation, it is possible to imagine houses interspersed in "Hẻm" - alleys, a house typical image in urban Vietnam.

The top floor is a penthouse apartment for the owner of the building, including master bedrooms and extra bedrooms, a garden, and a play area. The spaces are designed under many arch systems, creating a continuous series of spaces, expressing family activities, an elevated apartment, but still ensuring the utility elements of a house with a courtyard. garden - this apartment has a whole sky of its own.

2017

2018

Site area (sqm): 342 (100 %)
Construction area (sqm): 271 ( 79.2 % )

Architect in charge: Ngo Viet Khanh Duy
Design team: Hue Tran , Hung Tran , Vo Thanh Linh, Nguyen Minh , Nguyen Quang Duy , Minh Pham , Mai Tien Ninh.
Interior Design: 23o5 studio team
Render: 23o5 studio team

/

Favorited 1 times

Rated 5 times