WARNING - Your browser's javascript capabilities are disabled. Please check your browser's settings and enable javascript to get the best experience with WA Community.

Description

THE PLOT IS A STEEP LONG VALLEY IN THE VERY CORE OF THE CITY, ALL GREEN AND YET UNEXPLORED _____________________________________________________________________A LINE GOES DOWN THE BOTTOM OF THE VALLEY WHERE IT SPREADS TO THE SIDE, PUSHING THE SCHOOL AWAYS FROM THE NEIGHBOURHOODS TO ITS VERY OWN ENVIRONMENT_______________________________________________THE PLAY WITH PATIOS AND THE VERY CLOSE CONNECTION TO THE GREEN OF THE VALLEY AND THE VIEWS TO ITS ENDS PROVIDE A BEAUTIFUL TRANQUILISING SCENARIO FOR A HIGH SCHOOL_________________________________________________________AROUND THE LONGER PATIO, ALL THE CLASSROOM AND SEMINAR ROOMS, TOGETHER WITH THE TALLER PATIO, THE AUDITORIUM, CAFE, AND ON ITS TOP, THE GYMNASIUM

Designed

2006

WA Award

HIGH SCHOOL IN CELAS VALLEY - COIMBRA by Luis Loureiro in Portugal won the WA Award Cycle 2. Please find below the WA Award poster for this project.

poster
Downloaded 117 times.

/

Other Projects by Luis Loureiro

ROW HOUSING

Luis Castanheira Loureiro

Portugal

CAMPING ON AIR

Luis Castanheira Loureiro

United States

Winners

PROTOTYPE/ SUSTAINABLE HOUSING/ RIVER MONDEGO

Luis Castanheira Loureiro

Portugal