If you are a registered member of World Architecture Community, please sign-in now or sign-up to take advantage of membership benefits - it's FREE! Please click here to learn more about the different membership programs.

Description

Located within the Box Canyon of Telluride, the project is conceived as three glass houses inserted into the steep slope, taking advantage of the views of the surrounding magnificent landscape.

Designed

2016

Completed

2016

Technical data

Total Floor Area: 7,500 SF

/
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE
Image Credit: EFFICIENCY LAB FOR ARCHITECTURE

Rated 12 times

Other Projects by Efficiency Lab for Architecture

The Lima Art Museum New Contemporary Art Wing

AYBARS ASCI

Peru

Winners